HATAR!

HATARHATARHATARHATARHATARHATARHATARHATARDIG.

JOBB!

Nu ska jag snart bege mig till jobb! Har saknat mina gammlingar otroligt och ska få vara med dem hela helgen!
har slängt på mig jobbkläderna och "packat" väskan. 

Många ser ner på äldreboende och jag har faktiskt aldrig förstått varför eftersom det är ett så givande och roligt jobb. Allting är inte på topp alltid och det är väldigt krävande oavsett om man är med dementa eller "vanliga".
Men deras tacksamhet betyder så mycket. Att får vara delaktig i deras vård och underlätta saker och ting för dem.
Många tycker att det är äckligt för det ända man gör är att torka bajs men det är egentligen det minsta man gör på ett äldreboende. Det är allt annat runt omkring - Det sociala är så otroligt viktigt. Även om en vårdtagare inte kan svara dig så är det viktigt att ge dem tid också. Bara sitta brevid, säga några ord då och då, klappa dem på handen och låta dem veta att man finns bredvid, att hon/han inte är ensam, att hon/han inte är bortglömd och mindra viktigt bara för hon/han inte kan prata. Allt i omgivningen är så viktigt att tänka på, kan dra upp hur mycket som helst men det hinner jag inte nu faktiskt. Tycker bara det är kul att få använda sina kunskaper från skolan om vård och omsorg OCH utveckla den kunskap man redan har och lära sig nytt.

Jag trivs otroligt mycket och mina arbetskollegor är kanon, än så länge.
Nu ska jag bjuda på en mindre fin bild, Men den får duga. (mindre seriös)
Puss på er! hörs.


haha

FRUKTANSVÄRT ARG! svin!

ORD BETYDER INGENTING UTAN EN HANDLING!
när i helvetes jävla fan ska du fatta det!?
fan vad du är vidrig! fyfan på dig!!!!! RAKT AV FYFAN!
DET FÅR FAN TA MIG VARA NOG NU, NU JÄVLAR!

Rundar av kvällen i E-town

Blir snart hämtad av Bror och May sen stannar jag där inatt!
Här är så tråkigt och sitter hellre med sällskap och snackar och tar det lugnt, där är så mysigt.
Blir gå upp tidigt och dra sig till jobb.. har ett mega pass imorgon, - 11.15 till 10 på kvällen, eftersom jag dubbelbokade mig med jobb och bredvidgång på en annan avdelning, smarthead!?
Nu ska jag ta en toapaus, ses!

Svin.

Så känslofylld.
Så jäkla jobbigt.
Just nu är ni svin allihopa.

Tre små Apor..

Idag är det en sån dag då jag bara önskar att jag hade Tre apor, hemma. Det är mitt favorit vin och det är förjäkla gott! Fast andra sidan så skulle det inte spela någon roll vilket vin just nu!
Och nej jag är verkligen inte alkolist men hur gott är det inte att ta ett glas vin, men fint sällskap och bara ta det lungt? Har inget sällskap just nu heller, men ni förstår min tanke. Ska nog fixa en box till nästa vecka så att man kan mysa till det lite och få njuta av detta goda.
Har ni smakat Tre apor, vad tycker ni?

Spelas just nu i mina högtalare

& en massa mer men här är några av dem iallafall! lyssna och njut! :D

Ensam hemma!

Hej bloggen och läsare, allt bra med er idag?
Imorse blev jag väckt av min hund som bokstavligt talat galoperade som en häst emot mig, hoppade upp i sängen och slickade mig i hela ansiktet. Och till min fasa ser jag också att det är snö ute och den hade lagt sig! Blev ni lika förvånad som jag?!

Idag har jag hunnit med en del, känns det som iallafall men det är nog inte så mycket iallafall.
Städat mitt rum,resten av ovanvåningen och toaletten här uppe. Det behövdes och det var så skönt när allt var gjort, så nu sitter jag här i renligheten och bara njuter!
Har även sytt lite, förhand såklart eftersom det bara var ett hål som behövde lagas på en sommrig tunkia jag har. Hur jag lyckas att få ett hål där bak vid ryggen har jag ingen aning om, men allt går tydligen, även det man tycker är omöjligt. Haha!
Jag har också lagat mat, blev bara hamburgare.. Ingen fantast av att laga mat, men jag gör det om jag måste men idag handlade det om att jag inte orkade fixa och dona med en massa mat när det ändå bara är jag som ska äta. Pappa är och firar sin syster(min faster) för hon fyller år idag men jag stannade hemma för behöver verkligen plugga. Mamma är i Finland hos släkten och firar påsk. Tråkigt att äta utan sällskap!

Nu ska jag faktiskt inte skriva så mycket mer eftersom jag inte har något vettigt att säga ändå.
Uppdaterar senare istället, ska se om jag kan hitta på något kul!

Puss&Kram



sometimes...

... it's easier to pretend that you don't care than to admit that it's killing you


RSS 2.0