studiedag och nova

Hallå där ute i detta måndags bus väder :) Hur är det med er idag?
- Själv är man fortfarande extremt illamående, så mat äter jag knappt. Men annars är det bra med mig!
saknar min pojkvän dock.

Idag hade vi studiedag, så alla på hela berga var lediga. Härligt! Blev en lång morgon i sängen men for hastigt upp när jag bestämde att åka till nova med pernilla. Åt en liten frukost som bestod av ett glas yoghurt och en apelsin. Får inte i mig så mycket mer än så.
Sen blev det en snabb runda på nova för pernilla hade en tid att passa, men jag hittade iallafall ett par jeans och nu fattas bara en lite festligare tröja och en rosa/aprikosfärgas stickad från gina som jag blev kär i. :*
Den inhandlas på Onsdag! Har ingen bra bild på mina jeans, speglen är så skitig att man inte ser ett skit på fotot jag försökte ta på dem. De är korta i benen, de slutar vid anklarna. Men så var alla modeller på gina, men det är snyggt tycker jag, benen ser smalare och lite kortare ut dock men det är bara bra.

Nu ska jag kolla lite tv, sitta lite vid datorn och dricka bubbelvatten. Väntar på top model!
Saknar mitt hjärta så jädrans mycket!♥



jag har börjat äta apelsiner som fan,
trots att jag inte tål det. men gud så gott det är!


hemma igen efter dagar i Lund

Här sitter man med världens illamående och lyssnar på spansk musik. Blir väll så när man är tillsammans med en chilenare. Man har ju sina favoritlåtar! Önskar jag kunde snacka spanska, kanske ska man gå någon kurs bara för skojs skull och det kan vara bra att kunna om pojkvännen och familjen snackar det. Kul att veta vad paola säger till mela & simon när hon skäller på dem på spanska! hihi (a)
Fick tabletter idag som hjälper mot illamående, trodde inte på det men visst gjorde det de! Men känns som jag behöver ta en till snart. Hela magen knyter sig och spyan i halsen, hatar detta helvetet! tur det snart är över.

Iallafall, så har jag varit hos mela ett par dagar nu. Skönt men samtidigt jobbigt, för jag har fortfarande dåligt samvete sen vet jag heller inte vad han tänker. Aja, det kommer bli bra.
Igår snackade simon, mela, elin och jag och melas mamma och pappa om vår spanien resa till sommaren som vi ungdomar ska göra. Åker nog allla tillsammans samma helg vi slutar skolan, sen åker elin och simon hem den 20 juni, för elin fyller 18 den 21. Men Mela och jag stannar kvar och myser i spanien och värmen! Jag är taggad, det är bara att boka sen är det klart. LÄNGTAR att få spendera sol,bad&värme och mysiga kvällar med min älskling!

Ska hinna gå ner 5 kilo till sommaren, jag har ett mål och nu ska jag kämpa. Direkt efter 3 febuari när skitet är över, ska jag ta tag i vad jag äter & börja träna. Någon som har några bra tips på hur man kan hålla sig borta ifrån sötsuget? Tips på hur jag går ner på ett bra sätt? Något jag ska tänka på? hmm..

Aja, nu ska jag tycka synd om mig själv trots att jag bara har mig själv att skylla.
Sova en stund, sen fixa sig och sedan dra till Parkgatan och spendera tid hos min kusin och några av hennes små vänner. Blir en lugn Lördag. :)

Kram på er alla!♥

mela frenk.

Jag älskar honom♥


ge mig lite sömn.

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. En utmattad Lina somnade på den trånga fullpackade bussen och hade tydligen lagt huvudet på Charlys axel medans jag sov, för jag vaknade på axlen och min nacke gjorde ont. Inte alltid lätt att hålla huvudet uppe när man sover och inte har någon kontroll, eller hur? ;O
Jag gick som en Zombie hem, hade följe med johan för han bor ju bara några enstaka hus ifrån mig. Jag orkade knappt stå, prata, röra mig eller något och så är det fortfarande. Är så fruktansvärt trött & yr men vågar inte lägga mig ner för då lär jag somna på stuts och då lär jag inte somna ikväll. Men jag känner mig mer död än levande så tror jag slutar ögonen efter bloggandet och låter John Blund utföra sitt jobb!


Någon mer än jag som älskar att sova ? :$



kort inlägg!

Jag vill komma igång med den nya bloggen efter att någon förstört min andra.
Jag vill ha en fin layout, header & massa annat roligt. Får fan ta och fixa det snart.


Kommer dock vara off ett par dagar till eftersom jag inte mår så speciellt bra.
Men jag uppdaterar lite korta inlägg lite då och då för att ni ska veta att jag faktiskt lever trots allt. hih!

Sen jävlar blir det ändring, kanske?!

/:

Jag vet inte om jag orkar mer.

Min finaste prins♥

Jag är så jävla stolt, så jävla lycklig.

RSS 2.0