Valborg!

Hej bloggläsare :) allt bra med er idag?
idag är det valborg och det är kanon väder. Det blir väll inte som det vanligt valborgs firandet då man drack sig jättefull. Ganska skönt! Ska vara hemma hos mela och fira, men drar nog vidare på kvällen. Tror inte det blir någon dricka för min del idag, drack igår trots att det inte var planerat och idag när jag vaknade mådde jag inte allt för bra! Så idag blir det nog lugnt.
Ska äta mat, umgås med pojkvän och gäster och bara ha det trevligt. Vad ska ni själv hitta på?

Har hjälpt Melas pappa lite med förberedelserna inför ikväll, inte så mycket för det mesta var klart när jag och Älskling vaknade. Men jag bar in en kasse med läsk, typ 5 meter?, dragit av massa myntabland från dess skafft och sedan har jag satt plockat undan lite. Haha, jag är verkligen till stor hjälp! Man överlever inte utan! ;$

Älskling jobbar i 4,5 timme till, det suger. Jag ska duscha, stryka HANS kläder han ska ha på sig ikväll, fixa i ordning mig själv och hjälpa till hos Frenkarna innan gästerna kommer.
Nu ska jag sätta mig där ute. pusssss♥


Jag vill inte stå där och se ut som en idiot.

Jag vill inte stå där lurad i slutändan,
jag vill inte stå där och se ut som en idiot.
För just nu känner jag mig lurad, dum i huvudet som
inte gör något åt så som du får mig att känna.
Jag vet att du ljuger, jag har bevis.
Och att neka mot bevis gör mig bara ännu argare
och med ledsen. Men ändå stannar jag och försöker
förtränga det, trots att jag vet att det kommer hända
igen. Som det gjort många gånger innan.
Det är sjuk att jag är den människan du gör detta mot.
Det är hemskt och skulle det varit någon annan som
suttit i dena situationen hade personen lämnat dig
för länge sedan. Men jag stannar, jag mår dåligt,
det är jag som ser ut som en idiot bara för att jag
älskar dig. Men frågan är, är det värt det?

Mysig eftermiddag kommer det blir!

Idag blir det Nova med linda, jag ska kolla efter något att ha på mig på valborg. Det är lite valborgsfest hos mela, men får se om vi drar vidare på kvällen. Iallafall jag :)
Ska blir så mysigt att gå lite på nova med min fina vän, kanske tar vi en fika där eller i stan? Vi får se.
Behöver få prata ut med henne, skratta och gråta & bara få vara med henne. För ni ska veta, hon är en fin vän!

I onsdags gjorde jag ytterligare ljusa slingor i håret och det blev jättebra, vill ha det lite ljusare men det bleks i sommar. Extra effekt om jag häller citron i håret, en hemmablekning i solen. Kan passa på i Spanien ;)
I torsdags var jag med linda sen sandra, vi tog det bara lugnt och slappade. käkade lite skit, snackade och gav varandra kli på benen. Haha, alltid sammasak och man ser ut som apor!
Idag är jag hemma från praktiken, har inte alls skött denna veckan men ska ta tag i det på måndag. Vill ju inte bli kickad därifrån också. Men idag har jag ingen ork efter en lång natt stirrandes in i väggen. Det ända som drar upp mig idag är att linda kommer till lund.♥

Vad händer ikväll för er del läsare? :) Festa, mysig hemmakväll eller dra på laserdome eller någon annan aktivitet?
- för min del? INGENANING.

Nu ska jag fixa till mig, tar bussen till stationen om en timme :)
byebye sunshine's!

Soliga april!

Har inte denna månaden varit kanon?
Påsklovet har varit fullspäckat med VARMT väder och en stark sol! jag tycker det är så underbart.
Man blir så glad.
Sovit sådär inatt btw, dörmt massa sjuka drömmar. Att de spökade på mitt rum, att telefonen ringde med min pappas röst i luren fast han satt berdvid mig i min säng, att garderobs lampan tänder och släcktes, att de kom massa ljud från alla håll i rummen som inte var så sköna för öronen. Jag vaknade och var livrädd och när mela vände på sig och råkade nudda vid mig flög jag 3 meter upp i luften. jag var rädd!
Sedan drömde jag andra sjuka saker och sedan att jag åkte flygplan. Har aldrig i verkligheten åkt ett flygplan och är så rädd för det ändå. Jag är rädd för att jag ska spy, få ont i öronen och värst av allt STÖRTA! jag känner hur ångesten börjar smyga mig upp i ryggen, inte länge till vi ska till spanien... kanske ska gå i terapi? för jag är verkligen RÄDD! livRÄDD! Melas pappa sa idag att om resan dit med flyg skärmmer upp mig så mycket så måste jag ändå ta flyget hem, för hem MÅSTE jag ju. Haha men förhoppningsvis är det inte så farligt som jag tror. Denna familjen tycker det är härligt med flyg, iallafall melas pappa. Hur man nu kan tycka det... jag kanske också älskar det?! ;D
- måste iallafall börja inhandla sommarkläder, bikinisar så smått så jag inte behöver tänka på allt när de väl gäller. längtar såå till att få packa och dona i resväskan. det ska bli så kul. kommer säkert börja sådär 2 veckor innan bara för att! hihi. j

Har iallafall inte bloggat på länge men har ett tillfälle nu iallafall efter att ha städat älsklign rum och legat i solen.
Det har inte hänt så jättemycket under lovet. Varit hos min bror&may lite, varit med älskling, träffat linda, solat, följt med till templet där may dansade thaidans. Mycket trevligt ställe! tack för det.
I övrigt mår jag bra, åkt på en ny förkylning men nu är det mest slemhostan som inte vill ge med sig. Men jag klagar inte. Hade en period då jag var väldigt deppig för jag kände att melas föräldrar hande något emot mig men efter att mela pratat med dem blev jag gladare och det var bara inbillning antar jag. Men nu känns allt bra!

Nu luktar här mat, undrar vad det blir för gott? allitd spännande att äta här, konstiga maträtter och hittepå rätter, men som alltid smakar bra! det är ett nöje kan jag säga.
Ska avsluta nu, men ha en fortsatt skön och underbar tisdag. Imorgon ska det klippas och färga hår, längtar!


din dröm, min verklighet.

Han är leende på mina läppar,
killen i mitt liv.
Jag älskar dig mela


bränd i solen, lina a.k.a kräftan"

Ligger här hemma hos hampus&may och kollar reprisen på BB.
De sover men jag är uppe, är mega trött så jag ska väll också dejta kudden tillsammans med teddy. världens drygaste voffsiiing men jag står ut en natt, haha!

idag har jag, may, haley och jane suttit på balkongen hela dagen och myst, pratat och solat. Och jag har BRÄNT MIG!
röd och grann! eller nja, snyggt vet jag fan inte om det är.

får skriva mer imorgon, orkar inte nu. pusssssssssssssssss och godnatt"

update

Som jag sa igår, tror jag det var? - så har min dator varit sönder ett tag men vi fick liv i den igen. Men senare på kvällen gick min laddare till datorn i sönder, så nu fungerar den inte. Köpte en nyladdare för lite mindre än ett år sedan. 400 kronor och den är sönder igen. Och pantad ibland som min mamma är så slänger hon kvitton som hon "tror" inte behövs. Hon slänger allt, ALLT.

idag har jag inte känt mig lika ledsen, har faktiskt varit på gott humör. Hoppas det håller hela kvällen ut också.
Har tagit tag i mina valkar och lyft dem till "gymmet" tillsammans med May.
ca 25 minuter på cyklen = i min takt lite mer än en mil. Sedan situps och 15 minuter på löparbandet, känner min duktig! May var minst lika duktig. thihi :* Duschade och käkade lax med potatis snabbt innan min pojkvän kom för att hämta upp mig. Vi begav oss till lund men han försvann lika snabbt igen med sin vän Alex för de skulle träna. Jag och simi gick till affären där jag inhandlade frukt för att senare göra en fruktsallad, den var god. Men ner slank också en kanelbulle och två små plättar som simi(melas lillebror) & elin(simis flickvän)gjorde.
gottgott. Man ska få unna sig, men jag unnar mig varje dag och nu när jag tagit tag i träningen så fick jag bara ångest av det. Men det får jag träna bort imorgon innan fredagsplanerna.

- Imorgon blir det Breeze med shahad och andra tjejer, ska bli riktigt roligt.
Men nu har jag inte tid att skriva mer för nu kom min man

Söndrig dator

Hej bloggen & mina kära bloggläsare!
Min dator har varit i sönder så har inte kunnat blogga på ett tag. Men nu är den fixad och det var inget större fel på den, den lägger bara av när den vill och sen efternågon vecka kan man starta den igen. Måste ha en ny dator känns det som. hihi!

Det har väll inte hänt så mycket direkt, varit mycket med linda & rebecca. Och såklart Mela..
Jag mår väll annars helt okej. Mitt humör och mina känslor är som en berg- och dalbana.
Har väll mest ilska och tårar inom mig, men där får de stanna.
Ser fram emot helgen, hoppas den bli bra. Fredag ska jag antagligen till Breeze i malmö med Shahad & några till.
Min kära älskade lilla Linda får stanna hemma för hon är inte 18, thihi.
På lördag vet jag fakitkst inte vad som händer, vi får helt enkelt se.
Och nästa vecka är det påsklov, underbart! Blir väll nog träffa vännerna en hel del, för jag sätter inte min fot i lund på ett tag! :)

Nu ska jag tänka över mitt liv en stund. Senare blir det träning!
tränade igår & jag är så stolt över mig själv. Träningsvärk idag, men jag ska på det ikväll igen.
byyyyeee!

I need some help!

Jag behöver helt seriöst hjälp med mitt sockerberoende.
Jag växer på alla håll och kanter och jag behöver göra någon form av träning som motiverar mig.
Jag gillar inte att bara gå ut och gå, ibland kan det vara skönt att göra det och samtidigt få rensa tankarna.
Men jag gillar att gå på olika former av pass, men jag vet inte vart jag ska börja med det eller överhuvudtaget ta tag i det och prata med mamma&pappa. För antagligen får de betala tills jag klarar av det själv.
Mycket som snurrar i huvudet, jag måste ta tag i mitt liv påriktigt denna gången och kämpa genom svett och tårar och sluta böla över minsta lilla och hitta på ursäkter till att inte träna. Så länge jag inte är skadad eller sjuk (förkylning, magsjuka eller liknande) så finns där inga ursäkter.

Jag är så jävla värdelös på att träna och äta rätt. Jag tänker att jag ska göra det men inget händer.
Nej nu har jag tagit min sista godisbit och allt vad det nu är och jag ska fantamaj snacka med mamma redan ikväll så att jag kan komma igång på ett roligt sätt som känns roligt och bra för mig. Jag tror på mig själv denna gången, så mycket att jag började gråta nu. Haha, känslobomb är vad jag är!

Jag behöver hjälp och stööööööd!

not again..

Hej bloggen, här sitter jag ännu engång och måste få skriva av mig. Fast jag egentligen inte orkar eller vill skriva och prata om det. Har mått så dåligt både fysisk och psykiskt att jag inte varit på praktiken på 3 dagar och det har jag ångest över, men jag är helt slut för jag mår så jävla kasst.

Privata problem ska inte hindra mig från att sköta min praktik. Men uppenbarligen låter jag det gör de. usch.
Mina tankar, min själ och min kropp är någon helt annanstans än där de borde vara, men just nu flyr jag från verkligheten. Det är en sak som är säker..
Jag har ständiga sura uppstötningar, illamående och konstig i magen. Påminner om magkatarr vilket man lätt kan få när man inte är stabil eller på topp under en viss tid. Kroppen arbetar helatiden på varv och i otakt.

Roliga nyheter är att det är fest imorgon och jag LÄNGTAR jättemycket. Får se om jag dricker med tanke på magen och jag får se hur länge jag stannar, men det ska bli jätteroligt. Mela hämtar mig och linda, lämnar henne i eslöv sen följer jag med Mela hem. Sen på Lördag följer jag med han till Moppeträff, viktigt att få vara delaktig i det han tycker om att göra trots att jag inte är intresserad ett dugg. Men vad gör man inte för att vara en bra flickvän..?
En annan rolig nyhet är att jag är så jävla glad att jag har en sån jävla bra vän som linda.
Så fin & underbar på alla sätt.


Nu ska jag kolla lite tv och vänta på mela...
bye♥

underDUNDERbra!

Hade en jättemysig kväll med älskling igår!
vi körde till lomma strand med lilla chica och gick där i det mysiga vädert.
Mela sprang i vattnet med fötterna men kallt som fan var det sa han och han fick jätteont i fötterna, thihi.
Sedan tog vi foton och bara höll handen och myste. Det var kanon!
Sen körde vi hem och lämnade chica och sen stack vi och åt på gräddhyllan - där han tog köttfärspaj och jag kycklingsallad. Sedan hyrde vi film , - hämden & jackass. Haha, jackass killarna är sinnessjuka.
Dock somnade jag typ efter halva filmen, men vi gjorde det så mysigt där nere med kuddar och filtar. mysmys!

NU sitter han på toan och jag sitter och väntar på att han ska bli klar så att vi kan äta frukost! ♥

that's the truth!

Hatar personer som sviker och som bara är allmänt falska och otacksamma.
Er kan jag inte kalla vänner, jag förtjänar bättre.
Just nu bryr jag mig inte speciellt, för jag dör inte utan er.
men visst är jag förbannad och jävligt besviken!
kom inte krypandes till mig sen och be om hjälp eller stöd, för mig har du inte kvar.



Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan fixa mig, för jag ska befinna mig i lund klockan 6.
kramis.

2 april

Hej, allt bra med er?
Idag är det den 2 april, herregud vad tiden går fort. Snart sommarlov - helt sjukt att detta långa lov bara finns en gång om året. Kunde vi inte haft ett vinterlov som var lika långt? ;O hade varit något.

- Själv mår jag sådär. Jag är deppig fortfarande och denna veckan har varit väldigt upp och ned. Får aldrig någon ro i kroppen och mycket känslor som bubblar upp. Jag är besviken, arg, ledsen, förtvivlad och förvirrad.
men än så länge lever jag så pass mycket att jag kan säga att - MAN SKA INTE KLAGA! :) inte just nu iaf.
Ska vila en stund nu & sedan duscha. Sen övningssköra till lund ikväll, härligt. dock är det 4 månader sedan MINST jag satt i en bil så läskigt att ut på vägarna efter ett långt uppehåll. men vafan, jag klarar det. Automatar bil ju!

Ikväll ska jag och min man bara umgås, vi två. Vi behöver ensam tid där vi är ostörda om man kan säga så. Tro det eller ej, men trots att vi är så mycket hinner vi aldrig umgås och bara slappna av och vara.
Det är träningar varje dag som kommer emellan och han iallafall har alltid någon annan tid att passa. Inget fel med det men just idag bestämde vi oss för att bara umgås, baka, se film och sådant.
På helgerna är vi alltid med någon annan, eller så gör vi saker på eget håll så vi har aldrig den där " lugna & viktgia " tiden som för mig beyder så mycket. Just nu behöver vi detta, framförallt jag efter denna veckan.

men nu ska jag sova iallafall, pussen♥

RSS 2.0