irritatiooon!

Hej bloggen och bloggläsare:)
allt bra med er?
- själv är det bra men är ganska så irriterad.
För det första fick jag gå upp tidigt på min lediga dag för att ta mig från Lund till Löberöd eftersom jag skulle till vårdcentralen och kolla upp de jag trodde var ringorm men det var något annat konstigt skit. Så har fått behandling jag ska använda i 6 veckor.
Sen är jag irriterad på den jäkla busschaufören som aldrig sköter sitt jobb och håller tiderna. han tycker inte det är någon big deal att han kommer 10 minuter sent för han låg och sov bak i bussen eller om han varit på andra ärende. SÅ jävla arg och det är alltid han som misssköter sig!
Sen ser jag en person som har kläder som är mina, som inte har någon tanke på att medela det eftersom jag inte är så poppis hos den människan. jag blev av med det i somras men man vågar knappt säga något för antingen får man en förnekelse att det är mitt eller får man en jävla avhyvling. Menmen, ska banemig ha tillbaka det!
nu ska jag äta sen ska jag ut med felicia, pusshaj!

Bristningar

Eftersom mina bröst en gång i tiden fick en jävla fart och växte snabbare än skinnet hann med så fick jag några bristningar, inget som egentligen synts eller som jag stört mig på. Men idag, innan duschen så ser jag att det blivit väldigt, väldigt många fler och har massa lilla, bruna, beiga sträck öööööverallt förutom på ovansidan om man säger så! finns det någon kräm för det?!
Denna dagen har varit ganska känsloladdad, tänkt på orden min rektor sa till mig idag som är något jag verkligen borde tänka på. - att jag måste sätta mig i första hand och bry mig om andra efter min egen styrka. Att vilja andra gott är en väldigt god sak men när man tappar styrkan och viljan med sig själv, blir det en mindre god sak. Utan man ska ta hand om andra efter sin egen kapacitet och styrka så att det inte förstör dig själv.
Det är ganska tänkvärda ord och hon har helt rätt, så fruktansvärt rätt.
Jag är trött på att vilja så mycket, jag kämpar och kämpar och ibland lyckas jag med framsteg men jag kan inte strya över hur andra ska vara mot mig. Jag ska inte bli en annan person och tappa den jag är för att folk ska vara snälla, uppriktiga och ta hand om mig tillbaka med respekt. Jag är för snäll, på gott och ont. Jag gör illa mig själv på långsikt...dags att ta mig en funderare över vem som egentligen bryr mig och vad jag egentligen kämpar för med de personerna. Tar inte jag intiativ så gör ingen det? Har bara ena foten på jorden just nu känns det som.
mela är här, vi har väll inte gjort så mycket eller sagt så mycket till varandra. Vi var ute i snön.. Det var mysigt och sedan tog vi med hunden också en runda och hon älskade snön. Hon vägrade gå in så fick dra/bära in henne! haha
Mela har väll mest legat och smsat med kompisar och gjort annat på mobilen. Och nu stacka han för att träffa matti..Inte så jättekul när vi knappt rört eller sagt något till varandra nu underkvällen då han kom, för han har så mycket annat att göra verkar det som. Jag vill inte framstå som en bitter tjej, men jag blir faktiskt ledsen...jag känner att det är okej, just nu.. men ibland verkar det inte så.
Nu ska jag bädda ner mig, orkar inte vänta på honom mer. 5 minuter blev en aning längre!
nu gräver jag ner mig under täcket och slutar bry mig!

Möte

Har varit på möte imorse med rektorn och min mentor eftersom frånvaron ibland blir väldigt hög och vi skulle disskutera orsakerna. Det var ganska känsloladdat, bra och dåligt. Men det känns bra att få hjälp att ta tag i de saker som kan vara extra svårt och man flyr hellre för det men förr eller senare måste man ta tag i det.
Jag har inte bearbetat klart min förflutna och det är påtiden att jag faktiskt gör det och börja hitta tillbaka.
Min mentor förklarade hur begåvad jag är och att hon vill hjälpa mig så mycket hon kan för att min begåvning inte ska gå i spillror. Allt hon sa var väldigt fint och man blev lite rörd. I början av höstterminen tyckte jag inte alls om henne men nu finns det seriös ingen bättre än henne och som bryr sig så mycket om sina elever som hon. Det är för mig en trygghet jag hoppas alltid kommer finnas där.
Det vi kom fram till är att jag ska gå till kuratorn och prata, bearbeta och hitta tillbaka. Och det känns bra!
Och att jag ska komma i tid och vara i skolan vart enda lektion, förutom då jag är sjuk såklart. För min egen skull för jag påverkas på många olika sätt av det. - Missar information, hög frånvaro och då drar de studiebidraget.
Nu ska jag och Ebba jobba med vår uppgift vi gör tillsammans om hur man tränar och motionerar om både vardagligt och på elitnivå när man har diabetes 1 och 2! inte så speciellt kul men det ska nog gå bra ändå, måste ju.
Ha en fortsatt bra dag s uppdaterar jag senare, puss!

Tatuering

Har kommit på vad jag ska ha för tatuering, förhoppningsvis snart!
den ska sitta på ryggen, en text; What doesnt kill you only makes you stronger.
Tycker det är sjutk snyggt med tatueringar, även om det inte har någon innebörd. Sen beror det också på vilket motiv man har och dessutom gillar jag inte färg tatueringar. kan vara snyggt i vissa fall!
Men denna texten talar mycket till mig och det är verkligen så man ska leva efter, det som inte dödare dig gör dig bara starkare, och det stämmer. Jag har gått igenom mycket och har haft en väldigt tuff period i mitt liv och den har gjort mig så mycket starkare och utvecklat mig som människa. Jag ska ha den texten!

helt seriöööst!

Helt seriöst! - vill bara ligga i min säng och sova men idag är det skola som gäller.
Har svårt för att andas och jätte ont i halsen, men det blir nog bättre över dagen....
Nu ska jag ut med Zmilla, världens mest dampigaste och konstigaste hund men jag tycker om henne såååå!♥

Skitdag.

Haft en ganska dålig dag. Skönt att jag vaknade utvilad, trodde jag i allafall men detta vädret gör mig så trött sen har man inte ätit mer än en tallrik gröt idag. Alla påpekar hur jag ser ut och vad jag äter och hur mycket jag äter, helatiden så jag låter bli att äta bland folk nu!
Varit på föreläsning på gjutaregården, helt okej ändå men jag kunde knappt hålla mig vaken.
Idag hade jag tänkt plugga MEN jag förstår inte en del saker i uppgiften så får prata med min lärare imorgon om hon nu är där, för vi har bara svenska imorgon sen slutar vi. SKÖNT!
Är trött, arg och lite små ledsen just nu så ska faktiskt lägga mig under täcket.
Gå en lite längre hund med min älskade hund sen?
aja, haj!

HAHAHA!

för det första så skrev jag inte till dig.
Och allt du skriver är för det mesta skitsnack sen vad du tycker om mig är en annan femma.
Att snacka om respekt och sånt är inte din grej, för det är det sista du ska prata om.
Och jag talade utifrån mig så du behöver inte blanda in fler och dra alla över en kant. För de har inte med detta och göra. Jag skrev om saknaden till någon som också tillhör mig.
Du är oförskämd, krävande och otacksam! Otacksam! Otacksam! Otacksam! & en människa med dubbelmoral.
Du skriver om att du inte tänker sitta och försvara dig, men ändå lägger du ett 3 kilometer långt inlägg.
Jag kan också dra igång en massa, skriva allt som hänt och vad ni gjort men jag tänker inte göra det för det är absolut inte värt det. Eftersom att jag faktiskt fortfarande bryr mig.
Sjukt synd att man inte kan skriva om saknaden till sin bror och sina tankar kring det, för att man ibland mår dåligt och är ledsen över hela grejen som hände. Synd att han är som en leksak som ingen anna får ha, röra eller en tala om för då ska man få en jävla massa tillbaka. & att vi är kända i hörby? vem i helvete bryr sig om hörby?! ärligt talar, et ställe jag knappt varit på och inte känner en jävel. Och enligt dig själv är alla ändå falska där, så varför ska man ta åt sig. Man kan inte bli omtyckt av alla!

ARG

Oh så förbannad jag blir att man helatiden ska bli jämförd med en massa andra, det räcker som det är kan jag tycka. Trött på mesiga attityder, trött på människor som inte kan ta en disskution och frågesätta saker som är väldigt orättvisa. jag vill ha ett svar, för jag tycker det är så jävla konstigt!
gud så arg jag är, hatar att bli jämförd helatiden. Halva världen tycker redan jag är en "sämre" människa för att jag gått om skolan 3 gånger, pga att jag inte hittat rätt men jag har gjort rätt som gått om så många gånger för nu har jag hamnat där jag hör hemma och det är huvudsaken, inte många hade velat göra dem valen och nu ska jag få sota för det känns det som, jag är mindre intressant, jag är en sämre människa, jag är pinsam.
Oh, så jävla arg. trött på det!

håååla

Nu har jag tre timmars håla eftersom jag inte har alla lektioner, färdiglästa kurser! Tycker det är jobbigt att ha så mycket luckor om dagarna. En bra sak är att jag kan ägna den tiden till de andra ämnena, men känner att jag vill göra något annat. Börja på matte B? Men det är försent att hoppa in i matte B kursen nu när de redan kommit halvvägs och matte B är svårt.
Nu pluggar alla matte, sitter i klassrummet med dem och kan ju säga att läraren inte är den bästa. Osäker och inte så speciellt bra på att lära ut.
Någon som har ett tips på ett bra tidsfördriv?
Zmilla, min fina bebis.

Mitt älskade hjärta!!

Ont i hjärtat!

Godmorgon läsare! Allt bra med er?
Själv är man riktigt trött eftersom jag inte kunde somna försen 4 inatt igen och vaknar av att hunden gnyr och skäller och försöker riva grinden in till hallen..Så höll hon på fram tills nu, för nu är hon tyst men det gör så ont i hjärtat att höra och se det. Man smälter ju när man ser henne och tycker så jädrans synd om henne.. Menmen, hon måste ju vänja sig och man kommer inte ifrån att lämna henne själv. Jag går i skolan och mina föräldrar jobbar. så Jag gick ner och hämtade henne eftersom jag ville somna om. - Men istället så busar hon mest, drar i mitt hår med hjälp av munnen och ska leka. Så jag gjorde vid mig istället lite smått medans hon lekte med allt hon hittade på mitt golv. Dock fanns där inte så mycket för jag städade igår! haha!
- Gjorde fullkorns havregrynsgröt, den är mycket godare än den vanliga. för den är inte lika geggig och klistrig!
och sedan ett glad citronvatten på det. Måste försöka börja äta bättre och nyttigare men det kommer blir tufft. Tar med en vattenflaska och frukt till skolan som mellanmål!
Jag är super orolig för min mamma. Hon körde till jobbet och brukar vara framme runt halv 7 och hon svarar alltid i sin telefon när man ringer. Inte när hon jobbar ibland men hon har inte börjat jobb än och förstår inte varför hon inte svarar. Har bombat henne med sms och telefon samtal, har verkligen en klump i magen...får testa ringa henne igen. Det är så skumt bara, för hon har alltid sin privata mobil på sig!
Nojjar kanske i onödan...
Nu ska jag slänga upp mitt hår i en slarvig toffs, känner inte för att fixa det idag. Ska packa skolväskan, borsta tänderna och sedan gå ut med zmilla innan jag drar till bussen. Har dock tid på mig så behöver inte stressa! :)
hoppas ni har en bra dag hemma som på jobb/skolan. Uppdaterar senare!

så mycket känslor!!

Jag har aldrig haft så bra kontakt med min bror men när han flyttade hemifrån så blev allting ganska mycket bättre, kanske var det de som behövdes? Men idag finns han inte i mitt liv längre, han är inte död eller så men han har valt bort sin syster och övriga. Någon dag kommer det slå tillbaka på honom, den dagen han verkligen kommer behöva de han lämnat bakom sig, den dagen han kommer stå där själv eller vaknar upp till verkligheten och inser hur det egentligen ligger till. Jag går och tänker på honom, oftare än vad folk kan tro. Jag är ledsen, besviken och framförallt arg, på hela situationen.
Han har en helt underbar personlighet, - han är en glad människa egentligen, snäll och omtänksam. Men han låter en del saker ta det ifrån honom och det är han själv som förlorar på det. Men det känns...och det gör ont.
Finns så mycket jag vill säga till honom, så mycket man vill skrika och gråta ut och bara säga.
Jag vet att han skulle ta åt sig men det skulle han aldrig våga visa för dem runt omkring sig. Och det är synd att han inte får det han förtjänar.
Det stör mig att folk tror sig veta så jävla mycket om allt som hänt, och ja många vet säkert en del men inte allas historier och syn på vad som egentligen hänt. & Det är väldigt irriterande att välja sida bara för att det ska vara så.
Jag kämpar med att gå vidare, ibland verkar det inte så jobbigt som det egentligen är för mig.
Jag saknar min bror och min brorsdotter.
Han kommer med åren inte ens komma ihåg min födelsedag skulle jag tro, han kommer inte komma på min student, man kommer inte få träffa sin brorsdotter, han kommer inte vara med i allt det roliga vi kommer göra och som kommer hända i både mitt och familjens liv. Det är sorligt och som sagt det gör ganska så ont.
Men man får acceptera läget, hans liv och hans val men tycker bara det är synd för jag ser igenom han och hans känslor ganska så mycket, och det kommer slå tillbaka på honom någon dag.
saknar dig hampus,
även fast jag vet att du inte bryr dig.
och jag älskar dig oavsett.

bröllop!

Såg på ett program innan idag som handlade om ett bröllop. Det var så galet fint och det var så mycket kärlek och lycka i luften att det satte mig i tårar. Jag blev så rörd av att det var så fint och jag kunde nästan föreställa mig känslan att stå där. Eller?
Jag längtar till mitt eget bröllop som jag hoppas kommer ske någon gång i framtiden. Att få känna sig så vacker, så älskad och älska tillbaka och bara le och vara lycklig. Det måste vara en sån mäktig känsla!
Jag vill inte gifta mig i en kyrka, jag skulle vilja gifta mig i ett varmt land - på stranden eller något. Ha en lång känning, vacker men ändå enkel med släp. Inga axelband, figursydd med detaljer. Kan inte sätta fingret på exakt hur jag vill att den ska va, men jag kommer garanterat hitta just "den" klänningen, den där perfekta.
Än så länge är det bara drömmar jag har men jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer stå där med min älskade någon dag i framtiden och bli man och hustru!
Mela, jag älskar dig!♥
till evigheten och tillbaka, hundra gånger om!

ingen vettig rubrik.

Sitter i ett nystädat rum och har precis ätit. Vi har sån matkasse från citygross vilket faktiskt är väldigt spännande och lätt mat att göra. mycket nytt, men jag var inte så glad för dagens mat så åt inte så mycket. - ska nog minska på mina portioner i vilket fall som helst, äta mer regelbundet och fucking lose some weight!
I veckan ska jag försöka hinna med att skaffa nytt bankkort som går ut denna månaden, skriva in mig på gymmet och träna tills jag blir hälsosamt snygg om både mage, rumpa, armar och ben!
Har en tendens att skjuta fram saker, för jag hatar att träna och har så svårt att komma igång. Men efter ett par gånger så blir det roligare. men nu jäklar! hatar att träna ensam bara!

Har varit en seg dag i skolan, somnade 15 minuter på ena lektionen. Inte okej! Men det var första dagen i skolan... så lite okej är det kanske ändå? haha. Har varit hos skolsköterskan och fått nummret till dem i lund som ska ge mig sprutan för turbekolos. Jag behövde egentligen inte eftersom jag inte var i riskgruppen, men jag kanske bär på smittan och smittar de äldre ute i äldreomsorgen och sedan vet man inte om jag som ovaccinerad kan få det ändå trots att jag inte tillhör riskgruppen. Så jag ska ta sprutan vilken jag inte är så pepp på, men det är bara att bita ihop!
Kom hem till min saknade hund och lekte och gosade med henne, hon är en busig prick med stark personlighet men det är bara roligt.
Nu ska jag försöka gå igenom en uppgift vi fick idag och börja lite smått för sen kommer mitt hjärta och gosar med mig några timmar. underbart!

vem är du egentligen?

Du är så oförutsägbar, jag vet inte vem du är till 100% - jag känner inte att jag känner dig så som jag borde och det är med "sorg" jag säger detta.
Jag hatar att du är så bitter, spydig, negativ, tråkig, ignorrant och bara man tittar på dig vill man springa därifrån.
Så trött på att du fryser en ute, så trött på att du är så negativ och suckar dig igenom dagarna, Så trött på att du "låtsas" inte höra för att du inte orkar bry dig, man pratar med dig, du låtsas inte höra vad man säger men det är så genomskinligt så det finns inte!  vem fan orkar med det i längden?
finner inga ord på hur jävla konstig du e, inte bara i mina ögon utan människor runt omkring dig också. Och det är så synd, för du om någon ska inte vara denna personen mot mig.
Det är en omöjlighet att prata med dig, för man får bara dumma och väldigt onödiga kommentarer tillbaka.
Är det inte på ditt vis blir det ett jävla ståhej eller suckande och mummlande.
Det söker mig och motarbetar mig, jag blir deppig och en riktigt...ursäkta ordvalet - bitterfitta!
Börjar undra om du är en människa som hatar allt det glada, att ha en samhörighet med människor, att se människor skratta och brottas och ha roligt? Jag förstår mig inte på dig, det enda jag vet är att du är bitter och verkar vara allergisk mot det som borde vara en självklarhet. Det är synd, så synd men jag kommer inte besvära dig länge till. Men kanske är det dags att tänka igenom hur du är mot människor, för det kommer göra dig och ditt liv mycket bättre i längden.
hejdå!

Grattis älskling! 19 år!

Idag fyller min bebilito 19 år! stor pojke! Trots att han bara är två veckor yngre än mig så är det ändå helt olika år vi är födda på så för mig är han ett år yngre.
- Deras tradition som jag säker tidigare någonstans har skrivit om i bloggen är att man samlas närmsta släkten och kanske några vänner innan 12 slaget - fikar och umgås och inväntar 12. Sedan sjunger man och ger bort sina presenter till den som fyller år, äter lite till sen går alla hem. Haha!
Men nu var det ett tag sedan alla gick hem men vi är fortfarande uppe, är så övertrött nu att jag nästan känner mig pigg. Men om jag lägger huvudet på kudden och slappnar av lite så kommer jag nog somna ganska snabbt.
Mela och hans pappa kollar på tv, simon som kom hem från chile idag sitter vid sin dator och verkar inte alls trött - kanske för dygnen inte stämmer riktigt överrens med sveriges som där? ingen aning. & jag sitter här i sängen vid datorn. Hade tänkt ge älskling lite massage och ha det mysigt, men filmen på tvn verkade mer lockande. Men jag låter honom, det är trots allt hans dag idag. - Enda dagen på året som han har en talan, hihi.
Han har än så länge fått pengar, bensincheckar, skjorta - riktigt snygg!, nya hörlurar. och på lördag kommer alla andra släkt och familje vänner, + melas vänner för att fira honom och då blir det ännu mer paket. Han är så bortskämd! ♥ Det blir en massa fest och massa skoj, hoppas jag.

Nu ska jag börja runda av skrivande lite, har egenligen en hel del att säga eftersom jag är så slarvig med bloggandet nu. Saknar min lilla hund där hemma, men träffar henne igen imorgon. - Hon är underbar det lilla livet!
Sovgott alla, vakna som sovandes! love♥



bebilito!

Ibland är det svårt att förlåt dig, för det du tidigare gjort men jag valde att bli tillsammans med dig igen och lämna det gamla bakom sig. Men det som tidigare varit är inget jag kan radera eller sudda ut, inget som jag aldrig mer kommer att komma ihåg, oavsett hur mycket jag vill det. Jag blir arg och ledsen på dig ibland, vill berätta sanningen för allt och alla, få dig att skämmas men samtidigt är det inte värt det. Men ibland måste det få vara okej att ha mina dalar, där jag är arg för det du gjort. Det kommer blir bättre med tiden!
Du är min stora kärlek och så vill jag att det ska förbli. Jag vill så småning om flytta ihop tillsammans med dig, leva med dig, skaffa barn med dig och gifta mig med dig och dela hela mitt liv och kärlek med dig.
Du är den största delen av mig, - en bästa vän, en pojkvän, mitt hjärta, min bebi, pappan till mina barn, min make - det kommer!
Min familj är stolt över att ha dig bland oss och du anar inte så mycket de tycker om dig!
Det glädjer mig att killen som jag älskar mer än något annat, är den som alltid kommer vara favoriten bland mina föräldrar. vi tycker om dig så mycket!
Du accepterar mig för den jag är, även om det kan vara så krävande ibland.
Jag över annalyserar allt, tar åt mig av det mesta, frågevis och jobbig, så finns du alltid där och står ut trots allt.
Du försöer prata mig till rätta så gott du kan och även om jag inte tror på dina ord, för att lugna ner mig, så tänker jag på dem iallafall. Jag är inte bra på att visa hur mycket jag uppskattar dig, men innerst inne så tror jag att du känner det. Du kommer alltid vara det bästa som hänt, den som får mig att skratta, le och gråta!
Du kan väcka tusentals känslor inom mig ibland, att jag inte vet vart jag ska ta vägen - både bra och dåliga men vi löser det alltid och vi fungerar bättre än någonsin.
Jag älskar dig Mela, nästan så att det gör ont ibland. Dina vackra ögon, ditt fina leende, ditt ändå sexiga ärr i pannan och dina mega stora stortå som bara är charmig! haha. Allt med dig är bra!
Jag kommer aldrig svika dig eller göra dig illa medvetet, att göra dig illa är det sista jag vill här i livet.
jag vill var den du säger JA till i kyrkan och älskar tills det där hemska skiljer oss åt.
Jag kommer alltid stå vid dina sida, oavsett om du vill det eller inte. jag är så kär och det vill jag aldrig sluta vara för det är det bästa men samtidigt det tuffaste som finns.
Jag älskar dig, förevigt och tillbaka, 100 gånger om.
Engång min Bebi, föralltid min Bebi.
T
Te amo mi corazon, tu eres mi vida!

välkommen hem Zmilla! ♥

kommer bättre bilder, men nu är hon äntligen hemma och hon slappnade av ganska fort och hon är så busig & livlig det lilla livet!

RSS 2.0